Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Hester Wobbler Shad Diver 8Cm 10G Dv

Hester Wobbler Shad Diver 8Cm 10G Dv
1 660 Ft
A HESTER wobblereket magasan képzett szakemberek gyárják korszerű üzemben. A HESTER wobblerek esetében nem az ár dominál, hanem a minőség, ezért csak jó minőségű alapanyagokból állítják elő a termékeiket, mégha ezzel szembe is mennek a mai költség csökkentő trendekkel. A wobblerhez használt horog VMC francia horog, a wobblerhez használt lak és festék alapanyagok Német országban készülnek.
A HESTER vállalat menedzsmentje közvetlenül irányítja a gyártást és tervezést, de ahelyett, hogy olyan módszereket keresnének, amelyek csökkenthetik a gyártás költségét, munkájukat és idejüket inkább a minőség javítására fordítják. Egy friss példa a wobblerek 3-D szemét ahelyett, hogy olcsóbb szemet vásárolnak más országból, inkább új gépeket vásároltak és helyben az üzemben folyamatos ellenőrzés mellett maguknak gyártják azt.

A HESTER SHAD wobblerrel csukára és süllőre lehet eredményesen horgászni. Süllyedő kivitel, mely a húzás sebességétől függően 3,6-4,6m mélyre merül el. A wobbler mozgása lágy, nagy kitérésekkel imbolygó.