Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Hester Wobbler Skipper 12Cm 22Gr Diver

Hester Wobbler Skipper 12Cm 22Gr Diver
1 980 Ft
HESTER wobblereket magasan képzett szakemberek gyártják korszerű üzemben. A HESTER wobblerek esetében nem az ár dominál, hanem a minőség, ezért csak jó minőségű alapanyagokból állítják elő a termékeiket, mégha ezzel szembe is mennek a mai költség csökkentő trendekkel. A wobblerhez használt horog VMC francia horog, a wobblerhez használt lak és festék alapanyagok Német országban készülnek.
A HESTER vállalat menedzsmentje közvetlenül irányítja a gyártást és tervezést, de ahelyett, hogy olyan módszereket keresnének, amelyek csökkenthetik a gyártás költségét, munkájukat és idejüket inkább a minőség javítására fordítják. Egy friss példa a wobblerek 3-D szemét ahelyett, hogy olcsóbb szemet vásárolnak más országból, inkább új gépeket vásároltak és helyben az üzemben folyamatos ellenőrzés mellett maguknak gyártják azt.

A HESTER JOINTED MAD MINNOW wobbler rendkívül hatékony csali pisztráng, süllő, vagy közepes méretű csuka fogásához. Merülő kivitel, mely a húzás sebességétől függően 6,0-8,0m mélyre merül el.